Update from Mongolia

Staying at a Ranch in Mongolia at the moment, with very limited internet access and a lot of work to do. From helping with milking cows at six in the morning to chopping wood to herding goats and sheep on the endless Mongolian planes…

The real story is to follow, for now a few pictures and a “love you all” will have to do! ;)

Riding...

Milking cow at Anak Ranch

Herding sheep and goats

"My" horse

4 thoughts on “Update from Mongolia”

 1. Hei Gabriel,jeg følger deg i beundring for alt du greier og er i stand til.Tusen takk for kortet i går.Jeg har vært med deg i dette MEKTIGE RIKET en hel uke nå,og skrev til deg da,men greidde ikke å sende det da jeg var helt nede på siden.du skriver fabelaktig godt.igår var jeg med deg på Svalbard.du er jo lys levende jo,med fantastiske bilder og morsomme innspill.LAHEMA NP.ESTONIA KAJAKKTUR.MOSKVA FØRST NATURLIGVIS.dette blir bare hulter til bulter.som du skjønner har jeg problemer med store og små bokstaver.som du skjønner koser jeg meg.er veldig stolt av deg,men mest glad i deg.pass deg der du er nå.det er tøft.GOD KLEM TIL DEG GABRIEL.HÅPER JEG FÅR SENDT DETTE DA.MORMOR.

  1. Jada, den kom frem! Det var hyggelig å høre fra deg – og det er så deg, det du skriver… Så bra! Skal forklare deg hvordan du får til det med de store og små bokstavene…
   Fint at du følger med her, du skal nok høre om flere eventyr snart! Snakkes!

   1. Halo Gabriel…..here is how google translated your message from November 2nd:

    “Sure, it did arrive ! It was nice to hear from you – and it’s so you, what you write … So good! Will explain you how to get to it with the big and small letters …
    Nice that you’re watching here , you ‘ll probably hear about more adventures soon! Spoken !”

   2. Hei Gabriel.Website vet jeg ikke hva er.GRATULERER MED 21 ÅRSDAGEN idag Gabriel.Tusen takk for den altfor lange samtalen.Når du ringer på den måten kan det vel ikke være så dyrt?Det ville bli en formue.Ikke bry deg om hva jeg sa om min helse.Jeg prøver å lure den og komme nykkene i forkjøpet.Det var så mye annet å snakke om. Så hvordan har dagen din vært?Nå ligger du vel og sover håper jeg.Jeg har vært i Novosibirsk og vet nå hva Babi Leta er.Veldig interessant det du forteller,og så flotte bilder.Du skriver “innmari” godt,og på et forståelig engelsk,så selv jeg får det lett med meg.Du var heldig som fikk med deg ytterlighetene i været. Nå er utfordringene dine det motsatte værmessig sett.GODT NYTT ÅR Gabriel.Alle gode ønsker for neste stopp.Nå håper jeg du finner et fint sted hvor du kan puste litt ut,og fordøye alle inntrykkene dine.Fikk ikke spurt deg om maten,den har nok vært mangfoldig. Nåmå jeg gi meg.Alle gode ønsker og klemmer.Kjærlig hilsen mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *